Baklje

Baklje predstavljaju jedno od najpopularnijih pirotehničkih sredstava, koje služi kao savršeno osvetljenje, simbol radosti, a kroz vekove nosi svoju raznoliku simboliku. Regenerativna moć plamena, ukoliko je podignut na gore, večiti je simbol života, duhovnog prosvetljenja i znanja. U današnje vreme, baklje se koriste u mnogim prilikama, sportskim dešavanjima, kao deo navijačkog folklora ili na sceni, gde su bitan element koji daje efektnost i svečani ton koncertima ili važnim događajima. Takođe, jedan od najčešćih instrumenata, koje žongleri koriste u svojim rutinama, su zapaljene baklje. Možemo napomenuti da su baklje snažnija pirotenika od dimova. Prilikom paljenja potrebno je pažljivo rukovanje, a same baklje mogu ispuštati gusti dim sa veoma visokim sjajem, u raznim bojama, kao što su : žuta, crvena, zelena…Sve baklje koje ćete pronaći kod nas izuzetno su dugotrajne i pouzdane.

U našem asortimanu možete naći baklje raznih, ali proverenih proizvođača, koji su garant za vrhunski kvalitet proizvoda i sigurnu upotrebu.

Prikaz 1–12 od 23 rezultata

Firma Pirotehnika Vatromet nudi veliki asortiman baklji koji zadovoljava širok spektar potreba i želja. Raznovrsnost oblika, boja i efekata osigurava da svaki kupac pronađe baklju koja odgovara njihovoj prilici. Stručno osoblje pruža podršku tokom kupovine, osiguravajući sigurnost i zadovoljstvo korisnika. Sa Pirotehnikom Vatromet, svaki događaj postaje nezaboravan.