Prskalice i sitna pirotehnika

Pored spektakularnih vatrometa, box paketa, baklji i raznih drugih pirotehničkih sredstava, da biste postigli utisak koji će se dugo pamtiti i da biste obezbedili najbolje efekte, to sve lako možete postići koristeći popularnu, sitnu pirotehniku. Svaka zabava lako će postati magična uz sitnice koje su bezopasne i jednostavne za upotrebu. U našoj ponudi upoznajte sve čari najkvalitetnije pirotehnike, a posebno sitne proizvode i komplete, čija će vas kombinacija zvučnih i kolorizovanih efekata iznova oduševljavati.

U bogatoj ponudi možete pronaći vrlo šarenolik i izuzetno kvalitetan izbor leptira, leptirića, raznoraznih dimnih kuglica, mini petardi, brojnih paketa sa iskombinovanim proizvodima, prskalica…kao i mnogih drugih sitnica koje u određenim prilikama mogu predstavljati najvažniji detalj, koji će upotpuniti neki radostan ili važan događaj. Paketi i pojedinačni proizvodi cenom se prilagođavaju svim našim kupcima. Odlična ponuda koju predstavljamo, podrazumeva siguran, testiran i proveren proizvod, koji dugo opstaje na tržištu i koji uvek može lepo da se iskoristi i doprinese najboljoj zabavi!

Prikaz 1–12 od 20 rezultata

Prskalice kompanije Pirotehnika Vatromet predstavljaju fantastičan dodatak svakom slavlju. Njihova raznolikost boja, oblika i efekata osigurava da svaki trenutak bude nezaboravan. Bez obzira da li organizujete intimnu zabavu ili veliku proslavu, prskalice su savršen način da dodate dodatnu magiju atmosferi. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, prskalice su sigurne za upotrebu i donose spektakularne vizualne efekte. Tim stručnjaka kompanije Pirotehnika Vatromet stoji vam na raspolaganju kako bi vam pomogao da odaberete prskalice koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i željama. Oživite svoje proslave uz prskalice koje će osvetliti nebo i stvoriti nezaboravne trenutke za vas i vaše goste.