Rimske sveće

Vrhunski pirotehnički proizvodi mogu se koristiti u svim prilikama: na različitim svečanostima, umetničkim predstavama, proslavama, sportskim događajima…Danas postoje brojna mišljenja da je pirotehnika jedna vrsta umetnosti, koja stalno donosi inovacije u svoje brojne proizvode.
Ukoliko želite da Vaš poseban dan zasija u punom sjaju, i da se zauvek pamti, svakako ćete to postići uz spektal boja, zvukova i vizuelnih efekata, koje pruža vrhunski vatromet! Jedan od tradicionalnih vatrometa koji može da izbacuje jedan ili nekoliko efekata je rimska sveća. U bogatoj ponudi koju imamo, rimaske sveće zauzimaju važno mesto, jer su vrlo popularne i tražene zbog svoje mnogostruke primene. Izuzetno atraktivni efekti, u različitim veličinama, koji se dobijaju ispaljivanjem u vazduh, na vrlo jednostavan način, uveličaće svaki događaj koji ima notu svečanosti ili specifičnosti.
U našoj ponudi imamo najrazličitije tipove rimskih sveća, najpriznatijih proizvođača, koji su dugo na tržištu i imaju konkurentne cene za sve naše stare i nove klijente.

Prikaz 1–12 od 14 rezultata

Rimske sveće iz asortimana kompanije Pirotehnika Vatromet pružaju spektakularan vatrometni doživljaj. Sa svojim dugim trajanjem i raznovrsnim efektima, rimske sveće su idealne za obogaćivanje svakog događaja. Bezbedne za upotrebu i visokog kvaliteta izrade, naše rimske sveće osiguravaju nezaboravne trenutke za sve prisutne. Uz stručnu podršku našeg tima, možete odabrati najpogodnije rimske sveće koje će dodatno obogatiti vašu proslavu. Osvetlite nebo i stvorite magičnu atmosferu sa rimskim svećama kompanije Pirotehnika Vatromet.