Vatrometi su sve što Vam je potrebno ukoliko želite da Vaše slavlje zablista! Svaki događaj može postati spektakl i dobiti svečanu notu, ukoliko se na početku ili na kraju, neočekivano, na nebu pojavi raskošna rapsodija boja, zvukova i vizuelnih efekata. To su momenti koji se zauvek pamte!

Veliki izbor vatrometa koji pružaju specifične svetlosne i zvučne efekte koji poseduju određene karakteristike koje se odnose na kalibar, dimenzije, kao i broj pucanja koje je moguće iskoristiti. Takođe, kod nas su zastupljeni i mnogi svetski poznati i priznati proizvođači i brendovi, pa zbog bogatog izbora cene variraju i prilagođene su svačijim mogućnostima, potrebama, ali prilici za koju se obavlja kupovina. Neke svečanosti zahtevaju diskretnije efekte i intenzitet boja, a za mnoge prilike potrebno je puno svetlosti, buke ili pucnjeve koja će dugo trajati i naglasiti neki važan momenat.

Imamo višedecenijsko iskustvo koje garantuje pouzdanost, a zadovoljni klijenti koji nam se uvek rado vraćaju svedoče o kvalitetu naših proizvoda koji je neosporan.

Prikaz 1–12 od 113 rezultata